Col·legiar-se

Podran pertànyer al Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears els titulats universitaris en Química, Enginyeria Química, Bioquímica, Enologia, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Ciències Ambientals, així com els que provenen d’altres titulacions equivalents o homologades a les anteriors segons la legislació vigent, sempre que no hagin estat creats llurs Col·legis Professionals específics.

Existeix la figura de col·legiat d’ingrés que correspon a les persones que han finalitzat les titulacions esmentades dins els tres darrers anys i no es troben en situació laboral activa. Igualment, tots aquells col·legiats per es troben en situació d’atur podran gaudir de les quotes reduïdes d’aquest col·lectiu presentant la targeta del SOIB com a demandants d’ocupació.

REQUISITS D’INSCRIPCIÓ

  • Fotocòpia compulsada del títol per ambdues cares. En cas de no disposar el títol de Llicenciat o Graduat, i fins que es rebi, es pot presentar la Certificació supletòria provisional que té idèntic valor jurídic que el títol i que haurà d’incorporar el número de Registre Nacional de Titulats Universitaris Oficials i serà firmada pel Rector (art. 14 del Reial Decret 1002/2010, de 5 de agost, sobre expedició de títols universitaris oficials).
  • Fotocòpia del DNI
  • 2 fotografies mida carnet
  • Documents per la sol·licitud d’alta: inscripció i autorització de domiciliació bancària.
  • Curriculum Vitae per a la Borsa de Treball (opcional)
  • Pagament de la quota d’ingrés de 50 €. Per als col·legiats d’ingrés la quota és de 30 €.
  • Quota semestral de 76,50 €. Per als col·legiats d’ingrés és de 36 €.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: