Associació

L’Associació de Químics de les Illes Balears està integrada en la Asociación Nacional de Químicos de España (ANQUE), a través de la qual participa en institucions nacionals, com el Foro Química y Sociedad, i supranacionals, com la Unión Europea de Ciencias Químicas y Moleculares (EuCheMS) o la Federación Europea de Ingeniería Química (EFCE). L’AQIB ostenta la representació de ANQUE a les Illes Balears, contribuint a les activitats com les Olimpíades de Química nacionals i internacionals. Té entre d’altres finalitats:

  • Estimular la investigació i els estudis que condueixin al desenvolupament de la Ciència i
    de la Tècnica Químiques.
  • Col·laborar amb el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears, així com altres organismes amb afinitat en qüestions d’interès comú
  • Organitzar cursos, conferències, congressos, jornades i qualsevol altre tipus d’activitat que contribueixi a la formació permanent dels nostres professionals i també a donar a conèixer a la societat els aspectes de la ciència i la tecnologia química.
  • Vetllar per la correcta formació dels futurs professionals i pel perfeccionament de l’ensenyament de la Ciència i de la Tècnica Químiques, en tots els seus nivells.
  • Fomentar la promoció dels seus membres en totes les branques de les seves activitats mitjançant actes cultural i socials, estimular la creació de Fundacions, Cooperatives, Societats i altres empreses, amb finalitats científiques, tècniques i socials.

També du a terme activitats conjuntes amb altres entitats i especialment amb e Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears, amb el que manté un estreta relació i amb el que comparteix seu així com la Revista “Quimibal”.

L’actual Junta directiva de l’Associació de Químics de les Illes Balears, sorgida de les eleccions de desembre de 2021, està integradada per: 

President:
Juan Frau Munar
Vicepresidenta 1r:
Maria Antònia Caimari Chamorro
Secretària:
Iris Morey Serra
Vicesecretari:
Xavier Vadell Massot
Tresorer:
Cristian Carrasco Muñoz
Vocals:
Miquel Palou Sampol
Rafael Angel Bosch Sans
Agustí Vergés Aguiló
Emma Sánchez Clark
Alejandro Sillero Benavente
Eva Tur Tur (Eivissa- Formentera)
Vacant (Menorca)

Una resposta a “Associació

  1. Retroenllaç: IES RAMON LLULL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: