Fundació Tripartita

FUNDACIÓ TRIPARTIDA – BONIFICACIÓ D’ACCIONS FORMATIVES
Fundació estatal espanyola encarregada d’impulsar i coordinar l’execució de les polítiques públiques en matèria de Formació Professional, en l’àmbit de l’ocupació i les relacions laborals. En el seu patronat participen les organitzacions sindicals (CCOO, UGT, CIG) i empresarials (CEOE, CEPYME) més representatives i l’Administració General de l’Estat, a través del Servei Públic d’Ocupació Estatal (INEM).
Si la seva empresa és titular d’un crèdit anual, la finalitat exclusiva del qual és la de ser destinat a la formació contínua dels seus treballadors , de conformitat amb l’establert en l’Ordre Ministerial de Treball i Assumptes Socials 2307/2007, 27 de juliol, i el Reial Decret 395/2007, de 23 de març .Com cada any, el termini per disposar d’aquest crèdit finalitza el 31 de Desembre proper i, en cas de no ser consumits, no existeix possibilitat de recuperació ni d’acumulació per a anys posteriors.
Li informem que totes les empreses disposen com a mínim de 420€ anuals, per invertir-los en la formació dels seus treballadors. Aquest crèdit podrà ser superior depenent del nombre de treballadors i cotitzacions de la seva empresa.
Per aprofundir en qualsevol aspecte relacionat amb la gestió de la formació contínua de la seva empresa i l’aplicació dels fons que per a això té assignats pot posar-se en contacte amb nosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: