Conveni amb Generali

foto_acord_QUIMIBAL_Generali

El passat divendres 13 de febrer, la degana del Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears, Mª José Molina, i l’agent exclusiu de Generali, Jaume Palou, van signar un conveni de col·laboració entre ambdues entitats a través del qual tots els col·legiats i col·legiades podran beneficiar-se d’alguns avantatges i descomptes en productes de llar, automòbil, salut i Plans de Pensions oferts per part de la companyia asseguradora.

Tots els col·legiats i col·legiades tendran els següents avantatges i descomptes en els productes detallats a continuació:

Llar:
30% de descompte indiferentment de la ubicació i les característiques de l’habitatge a assegurar.

Autos:
Generali es compromet a millorar la prima actual dels col·legiats, sempre i quan el vehicle a assegurar no hagi tingut sinistres en els quals hagi estat el culpable (durant els darrers 5 anys). Modalitats disponibles: Tercers, Tot Risc (amb i sense franquícia), Tercers + Llunes, Tercers Complet, Pago Como Conduzco.

Salut Opción:
 Inclou:
– Especialitats mèdiques i quirúrgiques
– Hospitalització
– Assistència en viatge
– Medicina preventiva
– Assistència primària
– Cobertura dental

Preus per a treballadors autònoms:
– 1 assegurat: 48 euros mensuals per persona.
– 3 assegurats: 46 euros mensuals per persona.
– 5 assegurats: 43 euros mensuals per persona.

En el cas dels col·legiats que no siguin treballadors autònoms, Generali aplicarà un 20% de descompte per a aquest producte (mínim 2 assegurats majors de 18 anys i menors de 65).

Salut Clínic:
Producte pensat per a clients que utilitzen la medicina ambulatòria de la Seguretat Social però que volen una atenció quirúrgica i hospitalària, de caràcter urgent, sense llistes d’espera.

Supòsit de contractació per a una família de 4 persones, on el pare té 42 anys, la mare 40, i els fills 10 i 6 anys. Preu: 89 euros mensuals.

En el cas de ser 6 assegurats o més, els col·legiats podran beneficiar-se d’un descompte del 30%per a aquest producte.

Pla de Previsió Assegurat (PPA)
Generali ofereix un capital i un interès garantit, actualment del 4,20%, tant per a Plans de Pensions de nova contractació com per a traspassos des d’una altre entitat bancària o asseguradora.

A més, per a plans de pensions traspassats des d’una altra entitat bancària o asseguradora, el col·legiats podran beneficiar-se de fantàstics regals a partir dels 3.000 euros o, a partir dels 48.000 euros, del 5% en efectiu del capital traspassat (segons campanya).

PIAS (Plan Individual de Ahorro Sistemático)
Producte d’estalvi, rescatable a partir del primer any, amb un interès garantit del 4%. Capital mínim de 360 euros anuals.

Protecció Familiar
Producte que ofereix les següents cobertures per a tota la família: 4.100 euros per a despeses de defunció, assistència en cas de defunció (trasllat, despeses metges i serveis especials, serveis de gestoria…), assistència familiar (assistència en viatge, serveis d’ajuda a domicili, teleassistència…), i assistència sanitària i dental. Millor preu del mercat.

Per a més informació podeu telefonar a Jaume Palou Garau, l’agent exclusiu de Generali a través del qual el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears ha signat el conveni, al número de telèfon 636 755 445.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.