Conveni Caixa d’Enginyers

El passat dijous 11 de juny, Caixa d’Enginyers i el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears van signar un conveni de col·laboració amb el qual volen reforçar els seus llaços i l’entitat ofereix els seus productes i serveis en condicions preferents als col·legiats. A l’acte de la signatura van estar presents Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers, i Maria Jose Molina Bordoy, Degana del Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears.

Arran de la signatura d’aquest conveni, tots els col·legiats que es facin socis de Caixa d’Enginyers disposaran de condicions especials en els productes i serveis de l’entitat, entre els quals podem trobar: finançament per a professionals, línies ICO, targetes col·legials, préstecs d’estudis per postgraus i màsters, així com nombrosos serveis exempts de comissions. Per a més informació podeu consultar la web www.caixa-enginyers.com.

L’Oficina d’Atenció Personalitzada (OAP) ubicada a Palma de Mallorca, que cobreix tota la zona de Illes Balears, va obrir les seves portes al 2011 i sota la direcció de Xisca Oliver, l’entitat ha aconseguit assolir la xifra de 125.000 socis.

Caixa d’Enginyers és una societat cooperativa de crèdit que destaca per una gestió prudent i responsable, que ha donat com a resultat un benefici net de 9,3 milions d’euros el 2013, el que representa un increment d’un 10% respecte al 2012, mentre que la ràtio de morositat s’ha situat al 2,33%, una xifra molt baixa comparada amb la mitjana del sector, que se situa al 13,62.

A més, Caixa d’Enginyers ha estat qualificada com la millor entitat bancària d’Espanya en qualitat de servei a les oficines de l’any 2013 segons l’informe EQUOS, que es realitza anualment per avaluar l’atenció a potencials clients.

foto firma convenio

Montserrat Ramírez,Directora de Banca Institucional de Caixa d’Enginyers, i Maria Jose Molina Bordoy, Degana del Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.